Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13629:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13629:2015
SK EN 13629:2015
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 26
Publikuar: 2015-09-21
I tërhequr: 2022-03-14
Regjistri Kombëtar: 385/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13629:2012
CEN/TC 175
Çmim: 26 €Titulli Shqip

Dysheme druri – Panele solide dhe të parafabrikuara fletore

Titulli Anglisht

Wood flooring - Solid individual and pre-assembled hardwood boards

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies the characteristics of individual hardwood boards and pre-assembled hardwood boards with grooves and/or tongues for internal use as flooring. This document covers hardwood boards with or without surface coating. This European Standard does not cover solid parquet elements. (See Annex C).

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.