Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13647:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13647:2015
SK EN 13647:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 23
Publikuar: 2015-09-21
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13647:2011
CEN/TC 175
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Dysheme dhe parket druri, panele dhe veshje druri - Përcaktimi i karakteristikave gjeometrike

Titulli Anglisht

Wood flooring and wood panelling and cladding - Determination of geometrical characteristics

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies methods of measuring the geometrical characteristics of wood flooring and wood panelling and cladding elements. This European Standard does not specify sampling, which is intended to be found in the product standards or test methods and it does not apply to elements which are installed.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.