Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13696:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13696:2015
SK EN 13696:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 26
Publikuar: 2015-09-21
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13696:2008
CEN/TC 175
Çmim: 26 €Titulli Shqip

Parket dhe dysheme druri - Përcaktimi i elasticitetit dhe rezistencës ndaj gërryerjes (konsumimit)

Titulli Anglisht

Wood flooring - Test methods to determine elasticity and resistance to wear and impact resistance

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies a test method to determine the resistance to wear of lacquered wood floorings, a method to test the elasticity of the lacquer and a method to determine resistance to impact of lacquered wood floorings.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.