Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1263-1:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1263-1:2016
SK EN 1263-1:2016
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 44
Publikuar: 2016-06-16
I tërhequr: 2017-04-13
Regjistri Kombëtar: 152/2016
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1263-1:2014
CEN/TC 53
Çmim: 34 €Titulli Shqip

Rrjetat e sigurimit - Pjesa 1: Kërkesa për sigurinë dhe metodat e provave

Titulli Anglisht

Temporary works equipment - Safety nets - Part 1: Safety requirements, test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard applies to safety nets and their accessories for use in construction and assembly work to protect from deeper fall. It specifies safety requirements and test methods and is based on the performance characteristics of polypropene and polyamide fibres. Materials used in nets should have no significant reduction in mechanical properties between –10 °C and +40 °C. This European Standard is not applicable to the installation of safety nets. For a European Standard covering the installation of safety nets, see EN 1263 2.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Shënimet

SK EN 1263-1:2016,Standardi i adoptuar te KT Menaxhimi i cilsis shfuqizohet dhe me mirror kalon te KT i Minjera Minerale.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2013-05-13 
38 
32 € 
PDF
Blej
Rrjetat e sigurimiit -Pjesa 1 : Kërkesat për sigurinë dhe metodat e provave
English
Published 
2017-08-01 
44 
34 € 
PDF
Blej
Rrjetat e sigurimiit -Pjesa 1 : Kërkesat për sigurinë dhe metodat e provave
English
Withdrawn 
2013-05-13 
13 
18 € 
PDF
Blej
Rrjetat e sigurimiit -Pjesa 1 : Kërkesat për sigurinë për kufijtë e pozicionimit
English
Withdrawn 
2016-06-16 
15 
20 € 
PDF
Blej
Rrjetat e sigurimit - Pjesa 2: Kërkesa për sigurinë për kufijtë e pozicionimit
English
Published 
2017-08-01 
15 
20 € 
PDF
Blej
Rrjetat e sigurimiit -Pjesa 1 : Kërkesat për sigurinë për kufijtë e pozicionimit