Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 12324-2:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN 12324-2:2016
SK EN 12324-2:2016
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 13
Publikuar: 2016-06-16
Regjistri Kombëtar: 152/2016
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 12324-2:1999
CEN/TC 334
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Teknikat e ujitjes - Sitemet e makinave rrotulluese - Pjesa 2 : Specifikimet për tubat prej polietileni për makinat rrotulluese

Titulli Anglisht

Irrigation techniques - Reel machine systems - Part 2: Specifications of polyethylene tubes for reel machines

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European standard specifies the characteristics that are required for the polyethylene (PE) tubes for irrigation reel machines. Those tubes are destined to be coiled onto structures of reel machines that conform to the size series specified in EN 12324-1, and to achieve the functions of carrying water and dragging the water emitting system, while it travels along the irrigated lane.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2016-06-16 
15 € 
PDF
Blej
Teknikat e ujitjes - Sistemet e makinave rrotulluese - Pjesa 1: Masat e serise