Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1991-1-7:2006/AC:2010/A1:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1991-1-7:2006/AC:2010/A1:2016
SK EN 1991-1-7:2006/AC:2010/A1:2016
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 92
Publikuar: 2016-05-11
Regjistri Kombëtar: 149/2016
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1991-1-7:2006/A1:2014
CEN/TC 250
Çmim: 48 €Titulli Shqip

Eurokodi 1: Veprimet mbi strukturat - Pjesa 1-7: Veprimet e përgjithëshme – Veprimet aksidentale

Titulli Anglisht

Eurocode 1: Actions on structures - Part 1-7: General actions - Accidental actions

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Assessment of actions arising from accidental human activity including impact and collisions from wheeled vehicles, ships, derailed trains and helicopters on roofs and gas explosions in buildings - their analysis and determination of design values to be used in the structural design of buildings and civil engineering works. Procedures for risk analysis and technical measures to reduce consequences.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2014-09-08 
43 
34 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1 : Veprimet mbi strukturat -Pjesa 1 -1 : Veprimet e përgjitheshme -Densitetet, pesha -vetjake, ngarkesat e ushtruara për ndërtesat
English
Published 
2014-09-08 
67 
42 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1 : Veprimet mbi strukturat -Pjesa 1 -2 : Veprimet e përgjithëshme -Veprimet mbi strukturat e ekspozuara ndaj zjarrit
English
Published 
2014-09-08 
67 
42 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1 : Veprimet mbi strukturat -Pjesa 1 -2 : Veprimet e përgjithëshme -Veprimet mbi strukturat e ekspozuara ndaj zjarrit
English
Published 
2020-09-29 
16 
20 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1: Veprimet mbi strukturat-Pjesa 1-3: Veprimet e përgjithshme-Ngarkesat nga dëbora
English
Published 
2014-09-08 
58 
38 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1 : Veprimet mbi strukturat -Pjesa 1 -3 : Veprimet e përgjithëshme -Ngarkesat nga dëbora
English
Published 
2016-05-11 
172 
61 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1: Veprimet mbi strukturat - Pjesa 1-4: Veprimet e përgjithëshme - Veprimet e erës
Albanian
Published 
2016-05-11 
50 
36 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1: Veprimet mbi strukturat - Pjesa 1- 5: Veprimet e përgjithëshme – Veprimet termike
English
Published 
2016-05-11 
40 
32 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1: Veprimet mbi strukturat - Pjesa 1- 6: Veprimet e përgjithëshme - Veprimet gjatë zbatimit të punimeve
English
Withdrawn 
2014-09-08 
177 
61 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1 - Veprimet mbi strukturat - Pjesa 2: Ngarkesat nga trafiku mbi urat
English
Published 
2016-05-11 
57 
38 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1: Veprimet mbi strukturat - Pjesa 3: Veprimet e detyruara nga vinçat dhe makineritë
English
Published 
2016-05-11 
134 
55 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1: Veprimet mbi strukturat - Pjesa 4: Siloset dhe depozitat