Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1991-1-6:2005/AC:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1991-1-6:2005/AC:2016
SK EN 1991-1-6:2005/AC:2016
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 40
Publikuar: 2016-05-11
Regjistri Kombëtar: 149/2016
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1991-1-6:2005/AC:2013
CEN/TC 250
Çmim: 32 €Titulli Shqip

Eurokodi 1: Veprimet mbi strukturat - Pjesa 1- 6: Veprimet e përgjithëshme - Veprimet gjatë zbatimit të punimeve

Titulli Anglisht

Eurocode 1 - Actions on structures Part 1-6: General actions - Actions during execution

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

EN 1991-1-6 provides principles and general rules for the determination of actions which should be taken into account during execution of buildings and civil engineering works. NOTE 1 : This Part of EN 1991 may be used as guidance for the determination of actions to be taken into account for different types of construction works, including structural alterations such as refurbishment and/or partial or full demolition. Further guidance is given in Annexes A1, A2 and B. NOTE 2 : Rules concerning the safety of people in and around the construction site are out of the scope of this European standard. Such rules may be defined for the individual project. The following subjects are dealt with in Part 1.6 of EN 1991. Section 1 : General Section 2 : Classification of actions Section 3: Design situations and limit states Section 4 : Representation of actions Annex A1 : Supplementary rules for buildings (normative) Annex A2 : Supplementary rules for bridges (normative) Annex B : Actions on structures during alteration, reconstruction or demolition (informative) EN 1991-1-6 also gives rules for the determination of actions which may be used for the design of auxiliary construction works as defined in 1.5, needed for the execution of buildings and civil engineering works. NOTE Design rules for auxiliary construction works may be defined in the National Annex or for the individual project. Guidance may be found in the relevant European standards. For example, design rules for formworks and falseworks are given in EN 12812.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2014-09-08 
43 
34 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1 : Veprimet mbi strukturat -Pjesa 1 -1 : Veprimet e përgjitheshme -Densitetet, pesha -vetjake, ngarkesat e ushtruara për ndërtesat
English
Published 
2014-09-08 
67 
42 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1 : Veprimet mbi strukturat -Pjesa 1 -2 : Veprimet e përgjithëshme -Veprimet mbi strukturat e ekspozuara ndaj zjarrit
English
Published 
2014-09-08 
67 
42 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1 : Veprimet mbi strukturat -Pjesa 1 -2 : Veprimet e përgjithëshme -Veprimet mbi strukturat e ekspozuara ndaj zjarrit
English
Published 
2020-09-29 
16 
20 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1: Veprimet mbi strukturat-Pjesa 1-3: Veprimet e përgjithshme-Ngarkesat nga dëbora
English
Published 
2014-09-08 
58 
38 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1 : Veprimet mbi strukturat -Pjesa 1 -3 : Veprimet e përgjithëshme -Ngarkesat nga dëbora
English
Published 
2016-05-11 
172 
61 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1: Veprimet mbi strukturat - Pjesa 1-4: Veprimet e përgjithëshme - Veprimet e erës
Albanian
Published 
2016-05-11 
50 
36 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1: Veprimet mbi strukturat - Pjesa 1- 5: Veprimet e përgjithëshme – Veprimet termike
English
Published 
2016-05-11 
92 
48 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1: Veprimet mbi strukturat - Pjesa 1-7: Veprimet e përgjithëshme – Veprimet aksidentale
English
Withdrawn 
2014-09-08 
177 
61 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1 - Veprimet mbi strukturat - Pjesa 2: Ngarkesat nga trafiku mbi urat
English
Published 
2016-05-11 
57 
38 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1: Veprimet mbi strukturat - Pjesa 3: Veprimet e detyruara nga vinçat dhe makineritë
English
Published 
2016-05-11 
134 
55 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1: Veprimet mbi strukturat - Pjesa 4: Siloset dhe depozitat