Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1991-1-5:2003/AC:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1991-1-5:2003/AC:2016
SK EN 1991-1-5:2003/AC:2016
Status: Published
Gjuha: Albanian
Faqe: 50
Publikuar: 2016-05-11
Regjistri Kombëtar: 149/2016
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1991-1-5:2003/AC:2009
CEN/TC 250
Çmim: 36 €Titulli Shqip

Eurokodi 1: Veprimet mbi strukturat - Pjesa 1- 5: Veprimet e përgjithëshme – Veprimet termike

Titulli Anglisht

Eurocode 1: Actions on structures - Part 1-5: General actions - Thermal actions

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

(1) EN 1991-1-5 gives principles and rules for calculating thermal actions on buildings, bridges and other structures including their structural elements. Principles needed for cladding and other appendages of buildings are also provided. (2) This Part describes the changes in the temperature of structural elements. Characteristic values of thermal actions are presented for use in the design of structures which are exposed to daily and seasonal climatic changes. Structures not so exposed may not need to be considered for thermal actions.(3) Structures in which thermal actions are mainly a function of their use (e.g. cooling towers, silos, tanks, warm and cold storage facilities, hot and cold services etc) are treated in Section 7. Chimneys are treated in EN 13084-1.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2014-09-08 
43 
34 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1 : Veprimet mbi strukturat -Pjesa 1 -1 : Veprimet e përgjitheshme -Densitetet, pesha -vetjake, ngarkesat e ushtruara për ndërtesat
English
Published 
2014-09-08 
67 
42 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1 : Veprimet mbi strukturat -Pjesa 1 -2 : Veprimet e përgjithëshme -Veprimet mbi strukturat e ekspozuara ndaj zjarrit
English
Published 
2014-09-08 
67 
42 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1 : Veprimet mbi strukturat -Pjesa 1 -2 : Veprimet e përgjithëshme -Veprimet mbi strukturat e ekspozuara ndaj zjarrit
English
Published 
2020-09-29 
16 
20 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1: Veprimet mbi strukturat-Pjesa 1-3: Veprimet e përgjithshme-Ngarkesat nga dëbora
English
Published 
2014-09-08 
58 
38 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1 : Veprimet mbi strukturat -Pjesa 1 -3 : Veprimet e përgjithëshme -Ngarkesat nga dëbora
English
Published 
2016-05-11 
172 
61 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1: Veprimet mbi strukturat - Pjesa 1-4: Veprimet e përgjithëshme - Veprimet e erës
English
Published 
2016-05-11 
40 
32 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1: Veprimet mbi strukturat - Pjesa 1- 6: Veprimet e përgjithëshme - Veprimet gjatë zbatimit të punimeve
English
Published 
2016-05-11 
92 
48 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1: Veprimet mbi strukturat - Pjesa 1-7: Veprimet e përgjithëshme – Veprimet aksidentale
English
Withdrawn 
2014-09-08 
177 
61 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1 - Veprimet mbi strukturat - Pjesa 2: Ngarkesat nga trafiku mbi urat
English
Published 
2016-05-11 
57 
38 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1: Veprimet mbi strukturat - Pjesa 3: Veprimet e detyruara nga vinçat dhe makineritë
English
Published 
2016-05-11 
134 
55 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1: Veprimet mbi strukturat - Pjesa 4: Siloset dhe depozitat