Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 10257-1:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN 10257-1:2016
SK EN 10257-1:2016
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 14
Publikuar: 2016-02-16
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 10257-1:2011
CEN/TC 459/SC 6
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Tel prej çeliku të pa lidhur i veshur me zink ose lidhje zinku për kabllo elektrike si dhe të armuara ose të kabllove të telekomunikacionit - Pjesa 1: Kabllot tokësore

Titulli Anglisht

Zinc or zinc alloy coated non-alloy steel wire for armouring either power cables or telecommunication cables - Part 1: Land cables

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies requirements for the properties of non-alloy carbon zinc or zinc alloy coated steel wire used primarily for the armouring of either subterranean land power or telecommunication cables.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2016-02-18 
14 
18 € 
PDF
Blej
Tel prej çeliku të pa lidhur i veshur me zink ose lidhje zinku për kabllo elektrike si dhe të armuara ose të kabllove të telekomunikacionit - Pjesa 2: Kabllot nënujore