Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

CEN/TS 16011:2016

Shtëpi » Standardizim » CEN/TS 16011:2016
CEN/TS 16011:2016
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 27
Publikuar: 2016-02-18
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TS 16011:2013
CEN/TC 249
Çmim: 28 €Titulli Shqip

Plastikat - Plastikat e ricikluara - Përgatitja e marrjes së mostrës

Titulli Anglisht

Plastics - Recycled plastics - Sample preparation

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Technical Specification specifies the preparation of samples of recycled plastics prior to testing and takes account of the specifics of the material. Sample preparation should avoid any process that causes ''de-mixing'' of the sample. Following preparation, the sample should remain representative. The behaviour of contaminants should be carefully analysed and observed to ensure this is homogeneous. This Technical Specification does not address any legal or product safety issues.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.