Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN TS 16010:2016

Shtëpi » Standardizim » DS CEN TS 16010:2016
DS CEN TS 16010:2016
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 22
Publikuar: 2016-02-18
I tërhequr: 2023-03-13
Regjistri Kombëtar: 145/2016
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TS 16010:2013
CEN/TC 249
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Plastikat - Plastikat e ricikluara - Proçedurat e marrjes së mostrës për provën e mbeturinave të plastikave dhe ricikluesit

Titulli Anglisht

Plastics - Recycled plastics - Sampling procedures for testing plastics waste and recyclates

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Technical Specification specifies a system for sampling procedures for testing plastics waste and recyclates which take into account the specifics of the plastics waste and recyclates. It is intended to cover all stages of the plastic recycling process. The sampling procedures include the statistical specifics of the plastic waste and the behaviour of recyclates. The sampling method should produce a representative testing sample. Differences can arise due to: -the mixture of plastics; -the origin (e.g. green dot in Germany, or electronic/automotive industry); -the previous use of the plastic material; -the residual contents (e.g. of containers); -inert, residual or moisture content on or in the material. This Technical Specification is without prejudice to any existing legislation.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.