Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN TS 15354:2016

Shtëpi » Standardizim » DS CEN TS 15354:2016
DS CEN TS 15354:2016
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 14
Publikuar: 2016-02-18
I tërhequr: 2024-03-18
Regjistri Kombëtar: 145/2016
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TS 15354:2006
CEN/TC 249
Çmim: 18 €



Titulli Shqip

Plastikë - Filma dhe fletë prej poli (vinil klorid) (PVC-P) të përforcuara të ekstruduara ose të kalandruara të bëra me poli (vinil klorid) (PVC-P) - Udhëzues për karakterizimin dhe emërtimin

Titulli Anglisht

Plastics - Extruded and/or calendered, non-reinforced film and sheeting made of plasticized poly(vinyl chloride) (PVC-P) - Guidance for characterisation and designation

Scope Shqip

Plastikë - Filma dhe fletë prej poli (vinil klorid) (PVC-P) të përforcuara të ekstruduara ose të kalandruara të bëra me poli (vinil klorid) (PVC-P) - Udhëzues për karakterizimin dhe emërtimin

Scope Anglisht

This Technical Specification gives a guidance for the characterisation and the designation of extruded and/or calendered, non-reinforced film or sheeting made of plasticized poly(vinyl chloride) (PVC-P). It specifies the corresponding test methods for the assessment of the characteristics. This Technical Specification is applicable to film and sheeting in the range of thickness from 0,05 mm to 1 mm.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.