Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 55014-1:2016

Shtëpi » Standardizim » SK EN 55014-1:2016
SK EN 55014-1:2016
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 142
Publikuar: 2016-02-18
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 55014-1:2006
CLC/TC 210
Çmim: 55 €Titulli Shqip

Përputhshmëria elektromagnetike - Kërkesat për pajisjet elektroshtëpiake. për veglat elektrike dhe për aparatet e ngjashmePjesa 1: Emetimi

Titulli Anglisht

Electromagnetic compatibility - Requirements for household appliances, electric tools and similar apparatus - Part 1: Emission

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2008-02-14 
21 
25 € 
PDF
Blej
Përputhshmëria elektromagnetike -Kërkesat për pajisjet elektroshtëpiake, për veglat elektrike dhe për aparatet e ngjashme