Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CECC 299 001:2010

Shtëpi » Standardizim » DS CECC 299 001:2010
DS CECC 299 001:2010
Status: Published
Gjuha: Albanian
Faqe: 24
Publikuar: 2010-09-28
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CECC 299 001:1999
CLC/SR 46
Çmim: 26 €Titulli Shqip

Planafat për miratimin e teknologjisë : Fabrikimi i bashkuesve elektrik

Titulli Anglisht

Technology Approval Schedule: Manufacture of electrical connectors

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Asnjë informacion i shtuar.

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.