Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 61249-2-40:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 61249-2-40:2015
SK EN 61249-2-40:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 28
Publikuar: 2015-06-24
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 61249-2-40:2013
CLC/SR 91
Çmim: 28 €Titulli Shqip

Materialet për qarqet e stampuara dhe strukturat e tjera të ndërlidhjes-Pjesa 2-40: Materialet bazë të përforcuar, të veshur dhe të paveshur-Fletë me fibra xhami të laminuar të llojit E epoksid jo halogjen me performance të lartë, me djegshmëri të përcaktuar (prova e djegies vertikale), veshje bakri për montimet pa plumb

Titulli Anglisht

Materials for printed boards and other interconnecting structures - Part 2-40: Reinforced base materials clad and unclad - High performance, non-halogenated epoxide woven E-glass laminate sheets of defined flammability (vertical burning test), copper-clad for lead-free assembly

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

IEC 61249-2-40:2012 specifies requirements for properties of modified non-halogenated epoxide woven E-glass laminated sheet of a thickness of 0,05 mm up to 3,2 mm, of defined flammability (vertical burning test), copper-clad. The glass transition temperature is defined to be 170 °C minimum.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2015-06-24 
26 
26 € 
PDF
Blej
Materialet për qarqet e stampuara dhe strukturat e tjera të ndërlidhjes-Pjesa 2-27: Materialet bazë të përforcuar, të veshur dhe të paveshur-Fletë me fibra xhami të laminuar të llojit epoksid jo-halogjen i modifikuar, me bismaleimid/triazina, me djegshmëri të përcaktuar (prova e djegies vertikale), veshje bakri
English
Published 
2015-06-24 
26 
26 € 
PDF
Blej
Materialet për qarqet e stampuara dhe strukturat e tjera të ndërlidhjes-Pjesa 2-30: Materialet bazë të përforcuar, të veshur dhe të paveshur-Fletë me fibra xhami të laminuar të llojit epoksid jo-halogjen i modifikuar me ester cianati me djegshmëri të përcaktuar (prova e djegies vertikale), veshje bakri
English
Published 
2015-06-24 
29 
28 € 
PDF
Blej
Materialet për qarqet e stampuara dhe strukturat e tjera të ndërlidhjes-Pjesa 2-39: Materialet bazë të përforcuar, të veshur dhe të paveshur-Fletë me fibra xhami të laminuar të llojit E epoksid dhe jo epoksid me performance të lartë, me djegshmëri të përcaktuar (prova e djegies vertikale), veshje bakri për montimet pa plumb
English
Published 
2015-06-24 
19 
23 € 
PDF
Blej
Materiale për qarqet e stampuara dhe strukturat e tjera të ndërlidhjes-Pjesa 4-18: Seria e specifikimeve seksionale për materialet e preimprenjuara, i zhveshur (për prodhimin e paneleve me shumë shtresa)-Pëlhurë me fibra xhami e preimprenjuar me epoksid e llojit E me performancë të lartë, me djegshmëri të përcaktuar (prova e djegies vertikale), për bashkim pa plumb
English
Published 
2015-06-24 
19 
23 € 
PDF
Blej
Materiale për qarqet e stampuara dhe strukturat e tjera të ndërlidhjes-Pjesa 4-19: Seria e specifikimeve seksionale për materialet e preimprenjuara, i zhveshur (për prodhimin e paneleve me shumë shtresa)-Pëlhurë me fibra xhami e preimprenjuar me epoksid e pa halogjenizuar e llojit E me performancë të lartë, me djegshmëri të përcaktuar (prova e djegies vertikale), për bashkim pa plumb