Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 62496-2-4:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 62496-2-4:2015
SK EN 62496-2-4:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 28
Publikuar: 2015-06-24
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 62496-2-4:2013
CLC/SR 86
Çmim: 28 €Titulli Shqip

Bordet e qarqeve optike-Procedurat bazë të provës dhe matjes-Pjesa 2-4: Prova e transmetimit optik për bordet e qarqeve optike pa fibra hyrje/dalje

Titulli Anglisht

Optical circuit boards - Basic test and measurement procedures - Part 2-4: Optical transmission test for optical circuit boards without input/output fibres

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

IEC 62496-2-4:2013 specifies the test method to decide whether to pass or fail an optical circuit board using direct illumination by a light. The input ports are directly illuminated and the optical intensity from the output ports of the optical circuit board is monitored using an area image sensor. Excess optical losses are the calculated from total detected intensities of light from a sample to be measured and from a control sample. This method is used to illuminate uniformly the input port of the optical circuit board (OCB) with a larger area than the core area, obtain the radiance of an area image from the corresponding output port of the OCB using an area image sensor, and evaluate whether to pass or fail using the radiance obtained compared to that of a control sample. The advantage of this test method is that the alignment procedure between a launch fibre and the OCB is not necessary. Key words: test method to decide whether to pass or fail an optical circuit board, OCB, area image sensor

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.