Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 62343-1-3:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 62343-1-3:2015
SK EN 62343-1-3:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 18
Publikuar: 2015-06-24
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 62343-1-3:2013
CLC/SR 86C
Çmim: 22 €Titulli Shqip

Module dinamike-Pjesa 1-3: Standard performance-Rrafshues dinamik me hap fitimit (i pa pajisur me bashkues)

Titulli Anglisht

Dynamic modules - Part 1-3: Performance standards - Dynamic gain tilt equalizer (non-connectorized)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

IEC 62343-1-3:2012 contains the guideline minimum initialization test and measurement requirements and severities, for a dynamic gain tilt equalizer (DGTE). This second edition cancels and replaces the first edition published in 2006. It constitutes a technical revision. This edition includes the following significant technical changes with respect to the previous edition: - a change in the title removing the environmental category; - the addition of Clause 4, Operating and storage conditions; - the inclusion of spectral bands in Clause 5, Test; - a definition of the wavelength range for test requirements in Clause 5, Test; - the removal of the environment tests from the test details and requirements. Keywords: initialization test, measurement requirements, dynamic gain tilt equalizer (DGTE)

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2011-09-19 
25 
26 € 
PDF
Blej
Module dinamike -Metoda prove -Pjesa 5 -1 : Barazues me pjerrësi dinamike I amplifikimit -Matja e kohës së përgjigjës