Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 61249-4-19:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 61249-4-19:2015
SK EN 61249-4-19:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 19
Publikuar: 2015-06-24
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 61249-4-19:2013
CLC/SR 91
Çmim: 23 €Titulli Shqip

Materiale për qarqet e stampuara dhe strukturat e tjera të ndërlidhjes-Pjesa 4-19: Seria e specifikimeve seksionale për materialet e preimprenjuara, i zhveshur (për prodhimin e paneleve me shumë shtresa)-Pëlhurë me fibra xhami e preimprenjuar me epoksid e pa halogjenizuar e llojit E me performancë të lartë, me djegshmëri të përcaktuar (prova e djegies vertikale), për bashkim pa plumb

Titulli Anglisht

Materials for printed boards and other interconnecting structures - Part 4-19: Sectional specification set for prepreg materials, unclad (for the manufacture of multilayer boards) - High performance non-halogenated epoxide woven E-glass prepreg of defined flammability (vertical burning test) for lead-free assembly

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

IEC 61249-4-19:2013 gives requirements for properties of prepreg that is mainly intended to be used as bonding sheets in connection with laminates according to IEC 61249-2-40 when manufacturing multilayer boards according to IEC 62326-4. Multilayer boards comprised of these materials are suitable for lead-free assembly processes. This material may be also used to bond other types of laminates. Prepreg according to this standard is of defined flammability (vertical burning test). The flammability rating on fully cured prepreg is achieved through the use of non-halogenated fire retardants contained as an integral part of the polymeric structure. After curing of the prepreg according to the supplier''s instructions, the glass transition temperature is defined to be 170 °C minimum.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2015-06-24 
26 
26 € 
PDF
Blej
Materialet për qarqet e stampuara dhe strukturat e tjera të ndërlidhjes-Pjesa 2-27: Materialet bazë të përforcuar, të veshur dhe të paveshur-Fletë me fibra xhami të laminuar të llojit epoksid jo-halogjen i modifikuar, me bismaleimid/triazina, me djegshmëri të përcaktuar (prova e djegies vertikale), veshje bakri
English
Published 
2015-06-24 
26 
26 € 
PDF
Blej
Materialet për qarqet e stampuara dhe strukturat e tjera të ndërlidhjes-Pjesa 2-30: Materialet bazë të përforcuar, të veshur dhe të paveshur-Fletë me fibra xhami të laminuar të llojit epoksid jo-halogjen i modifikuar me ester cianati me djegshmëri të përcaktuar (prova e djegies vertikale), veshje bakri
English
Published 
2015-06-24 
29 
28 € 
PDF
Blej
Materialet për qarqet e stampuara dhe strukturat e tjera të ndërlidhjes-Pjesa 2-39: Materialet bazë të përforcuar, të veshur dhe të paveshur-Fletë me fibra xhami të laminuar të llojit E epoksid dhe jo epoksid me performance të lartë, me djegshmëri të përcaktuar (prova e djegies vertikale), veshje bakri për montimet pa plumb
English
Published 
2015-06-24 
28 
28 € 
PDF
Blej
Materialet për qarqet e stampuara dhe strukturat e tjera të ndërlidhjes-Pjesa 2-40: Materialet bazë të përforcuar, të veshur dhe të paveshur-Fletë me fibra xhami të laminuar të llojit E epoksid jo halogjen me performance të lartë, me djegshmëri të përcaktuar (prova e djegies vertikale), veshje bakri për montimet pa plumb
English
Published 
2015-06-24 
19 
23 € 
PDF
Blej
Materiale për qarqet e stampuara dhe strukturat e tjera të ndërlidhjes-Pjesa 4-18: Seria e specifikimeve seksionale për materialet e preimprenjuara, i zhveshur (për prodhimin e paneleve me shumë shtresa)-Pëlhurë me fibra xhami e preimprenjuar me epoksid e llojit E me performancë të lartë, me djegshmëri të përcaktuar (prova e djegies vertikale), për bashkim pa plumb