Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 60794-5-20:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 60794-5-20:2015
SK EN 60794-5-20:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 37
Publikuar: 2015-06-24
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 60794-5-20:2014
CLC/TC 86A
Çmim: 32 €Titulli Shqip

Kabllo me fibra optike-Pjesa 5-20: Specifikim i familjes-Njësit e fibrave me mikrokanal për përdorim në mjedise të jashtme, mikrokanal dhe mikrokanal i mbrojtur për instalim me fryrje

Titulli Anglisht

Optical fibre cables - Part 5-20: Family specification - Outdoor microduct fibre units, microducts and protected microducts for installation by blowing

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

IEC 60794-5-20:2014(E) is a family specification that covers outdoor microduct fibre units and corresponding microducts and protected microducts for installation by blowing. The protected microducts are intended for duct, directly buried or lashed applications. Microduct fibre units differ from microduct optical fibre cables (see IEC 60794-5-10) in that they provide less protection to the fibres that they contain. Specifically, microduct fibre units rely on the structure of the microduct, protected microduct or appropriate housing to support installation and to provide additional mechanical protection for the optical fibre over the lifetime of the product. Systems built with components covered by this standard are subject to the requirements of sectional specification IEC 60794-5 where applicable. Keywords: outdoor microduct fibre units, installation by blowing

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2011-09-19 
37 
32 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optike -Pjesa 1 -1 : Specifikime të përgjithëshme -Të përgjithëshme
English
Withdrawn 
2011-09-19 
101 
51 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optike -Pjesa 1 -2 : Specifikime të përgjithëshme -Procedurat bazë të provës së kabllove optikë
English
Withdrawn 
2015-06-24 
19 
23 € 
PDF
Blej
Kabllo me fibra optike-Pjesa 1-20: Specifikime të përgjithshme-Procedurat bazë të provave të kabllove optik-Të përgjithshme dhe përkufizimet
English
Withdrawn 
2011-09-19 
11 
17 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optike -Pjesa 2 : Kabllot për mjediset të brendëshme -Specifikim I seksionit
English
Withdrawn 
2011-09-19 
23 
25 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optik Pjesa 2 -11 : kabllot e brëndshëm Specifikime të detajuara për kabllot njëfish dhe dyfish për përdorim në sistemet kabllore të godinave
English
Withdrawn 
2015-06-24 
31 
29 € 
PDF
Blej
Kabllo me fibra optike-Pjesa 2-20: Kabllot për përdorim të brendshëm-Specifikime të familjes për kabllot optike me shumë fibra
English
Withdrawn 
2011-09-19 
22 
25 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optik Pjesa 2 -21 : Kabllot e brëndshëm -Specifikime të detajuara për kabllot optik me shumë fibra të shpërndarjes për përdorim në sistemet kabllore të ndërtasave
English
Withdrawn 
2011-09-19 
27 
28 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike Pjesa 2 -30 : Kabllot për instalim të brendshëm -Specifikime të grupit të kabllove tip shirit
English
Withdrawn 
2017-07-04 
31 
29 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike Pjesa 2 -30 : Kabllot për instalim të brendshëm -Specifikime të grupit të kabllove tip shirit
English
Withdrawn 
2011-09-19 
24 
26 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optik Pjesa 2 -31 : Kabllot e brëndshëm -Specifikime të detajuara për kabllot me fibra optik në formë shiritash për përdorim në sistemet kabllore të ndërtesave
English
Published 
2011-09-19 
19 
23 € 
PDF
Blej
Kabllo me fibër optike Pjesa 2 -40 : Kabllo me fibër optike për përdorim të brendshëm Specifikim i familjes për kabllo me fibër A4
English
Published 
2011-09-19 
31 
29 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike Pjesa 2 -41 : Kabllot për instalim të brendshëm -Specifikim produkti për fibrat e zbutura A4 simpleks dhe dupleks
English
Published 
2011-09-19 
34 
31 € 
PDF
Blej
Kabllo me fibër optike Pjesa 2 -42 : Kabllo me fibër optike për përdorim të brendshëm Specifikimi i produktit për kabllo simpleks dhe dupleks me fibër A4
English
Withdrawn 
2011-09-19 
40 
32 € 
PDF
Blej
Kabllo me fibër optike Pjesa 2 -50 : Kabllo për përdorim të brendshëm Specifikim i familjes për kabllo simpleks dhe dupleks për përdorim në asemblimet e kabllove të bashkuar në fund
English
Withdrawn 
2011-09-19 
33 
31 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optike -Pjesa 3 : Specifikim I seksionit -Kabllot për mjediset e jashtëm
English
Withdrawn 
2017-07-04 
44 
34 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optike -Pjesa 3 : Specifikim I seksionit -Kabllot për mjediset e jashtëm
English
Withdrawn 
2011-09-19 
27 
28 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optike -Pjesa 3 -10 : Kabllot për mjediset e jashtëm -Specifikim I familjes së kabllove optikë të telekomunikacionit të groposur direkt në tokë me tuba
English
Withdrawn 
2017-07-04 
35 
31 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optike -Pjesa 3 -10 : Kabllot për mjediset e jashtëm -Specifikim I familjes së kabllove optikë të telekomunikacionit të groposur direkt në tokë me tuba
English
Withdrawn 
2011-09-19 
25 
26 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optik -Pjesa 3 -12 : Kabllot e brëndshme -Specifikime të detajuara për tubat dhe kabllot optik të telekomunikacionit të groposura direkt në tokë për përdorim në sistemet kabllore të godinave
English
Withdrawn 
2011-09-19 
28 
28 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike -Pjesa 3 -20 : Kabllot për instalime të jashtme -Specifikime të grupit të kabllove optik ajror vetëmbështetës
English
Withdrawn 
2017-07-04 
32 
29 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike -Pjesa 3 -20 : Kabllot për instalime të jashtme -Specifikime të grupit të kabllove optik ajror vetëmbështetës
English
Withdrawn 
2011-09-19 
23 
25 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optik -Pjesa 3 -21 : Kabllot e brëndshëm -Specifikime të detajuara për kabllot ajror optik të telekomunicacionitvetëmbështetës për përdorim në sistemet kabllore të ndërtesave
English
Withdrawn 
2011-09-19 
27 
28 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike -Pjesa 3 -30 : Kabllot për instalime të jashtme Specifikime të grupit të kabllove optik të telekomunikacionit për zbatime bregdetare, në liqene dhe në kapërcim lumenjsh
English
Published 
2017-07-04 
55 
38 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike -Pjesa 3 -30 : Kabllot për instalime të jashtme Specifikime të grupit të kabllove optik të telekomunikacionit për zbatime bregdetare, në liqene dhe në kapërcim lumenjsh
English
Withdrawn 
2011-09-19 
42 
34 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike Pjesa 3 -50 : Kabllot për instalime të jashtme -Specifikime të grupit të kabllove të tubacioneve të gazit dhe nënkalimeve për instalim me fryrje dhe/ose me shtyrje/tërheqje në tubacionet e gazit
English
Withdrawn 
2011-09-19 
42 
34 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike Pjesa 3 -60 : Kabllot për instalime të jashtme Specifikime të grupit të kabllove të tubacioneve te ujit të pijshëm dhe nënkalimeve për instalim me fryrje dhe/ose me shtytje/tërheqje/zhytje në tubacionet e ujit të pijshëm
English
Withdrawn 
2011-09-19 
23 
25 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optike -Pjesa 4 : Specifikim I seksionit -Kabllot optikë ajror për gjatë linjave elektrike
English
Withdrawn 
2011-09-19 
36 
32 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike Pjesa 4 -10 : Kabllot optik ajror përgjatë linjave të energjisë elektrike -Specifikime të grupit për OPGW (Përcjellësi optik i tokëzimit)
English
Withdrawn 
2011-09-19 
31 
29 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike Pjesa 5 : Specifikim i seksionuar -Kabllim me mikro kanale për instalim me fryrje
English
Published 
2015-06-24 
42 
34 € 
PDF
Blej
Kabllo me fibra optike-Pjesa 5-10: Specifikim i familjes-Kabllo me fibra optike me mikrokanal për përdorim në mjedise të jashtme, mikrokanal dhe mikrokanal i mbrojtur për instalim me fryrje