Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 60794-5-10:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 60794-5-10:2015
SK EN 60794-5-10:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 42
Publikuar: 2015-06-24
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 60794-5-10:2014
CLC/TC 86A
Çmim: 34 €Titulli Shqip

Kabllo me fibra optike-Pjesa 5-10: Specifikim i familjes-Kabllo me fibra optike me mikrokanal për përdorim në mjedise të jashtme, mikrokanal dhe mikrokanal i mbrojtur për instalim me fryrje

Titulli Anglisht

Optical fibre cables - Part 5–10: Family specification - Outdoor microduct optical fibre cables, microducts and protected microducts for installation by blowing

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

IEC 60794-5-10:2014 is a family specification that covers outdoor microduct optical fibre cables for installation by blowing and the associated microducts, which together make up a microduct optical fibre cable system. Although primarily designed for use with outdoor microduct applications, the cable products specified herein may be used individually for short lengths in other applications as agreed upon between supplier and customer. These may include short runs inside a building or in other outdoor applications, such as a transition between separate (unconnected) microduct systems, or from a microduct system to some other protective structure such as a cable conduit or tray. Systems built with components covered by this standard are subject to the requirements of IEC 60794-5 where applicable. Keywords: outdoor microduct optical fibre cables, installation by blowing

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2011-09-19 
37 
32 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optike -Pjesa 1 -1 : Specifikime të përgjithëshme -Të përgjithëshme
English
Withdrawn 
2011-09-19 
101 
51 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optike -Pjesa 1 -2 : Specifikime të përgjithëshme -Procedurat bazë të provës së kabllove optikë
English
Withdrawn 
2015-06-24 
19 
23 € 
PDF
Blej
Kabllo me fibra optike-Pjesa 1-20: Specifikime të përgjithshme-Procedurat bazë të provave të kabllove optik-Të përgjithshme dhe përkufizimet
English
Withdrawn 
2011-09-19 
11 
17 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optike -Pjesa 2 : Kabllot për mjediset të brendëshme -Specifikim I seksionit
English
Withdrawn 
2011-09-19 
23 
25 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optik Pjesa 2 -11 : kabllot e brëndshëm Specifikime të detajuara për kabllot njëfish dhe dyfish për përdorim në sistemet kabllore të godinave
English
Withdrawn 
2015-06-24 
31 
29 € 
PDF
Blej
Kabllo me fibra optike-Pjesa 2-20: Kabllot për përdorim të brendshëm-Specifikime të familjes për kabllot optike me shumë fibra
English
Withdrawn 
2011-09-19 
22 
25 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optik Pjesa 2 -21 : Kabllot e brëndshëm -Specifikime të detajuara për kabllot optik me shumë fibra të shpërndarjes për përdorim në sistemet kabllore të ndërtasave
English
Withdrawn 
2011-09-19 
27 
28 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike Pjesa 2 -30 : Kabllot për instalim të brendshëm -Specifikime të grupit të kabllove tip shirit
English
Withdrawn 
2017-07-04 
31 
29 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike Pjesa 2 -30 : Kabllot për instalim të brendshëm -Specifikime të grupit të kabllove tip shirit
English
Withdrawn 
2011-09-19 
24 
26 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optik Pjesa 2 -31 : Kabllot e brëndshëm -Specifikime të detajuara për kabllot me fibra optik në formë shiritash për përdorim në sistemet kabllore të ndërtesave
English
Published 
2011-09-19 
19 
23 € 
PDF
Blej
Kabllo me fibër optike Pjesa 2 -40 : Kabllo me fibër optike për përdorim të brendshëm Specifikim i familjes për kabllo me fibër A4
English
Published 
2011-09-19 
31 
29 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike Pjesa 2 -41 : Kabllot për instalim të brendshëm -Specifikim produkti për fibrat e zbutura A4 simpleks dhe dupleks
English
Published 
2011-09-19 
34 
31 € 
PDF
Blej
Kabllo me fibër optike Pjesa 2 -42 : Kabllo me fibër optike për përdorim të brendshëm Specifikimi i produktit për kabllo simpleks dhe dupleks me fibër A4
English
Withdrawn 
2011-09-19 
40 
32 € 
PDF
Blej
Kabllo me fibër optike Pjesa 2 -50 : Kabllo për përdorim të brendshëm Specifikim i familjes për kabllo simpleks dhe dupleks për përdorim në asemblimet e kabllove të bashkuar në fund
English
Withdrawn 
2011-09-19 
33 
31 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optike -Pjesa 3 : Specifikim I seksionit -Kabllot për mjediset e jashtëm
English
Withdrawn 
2017-07-04 
44 
34 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optike -Pjesa 3 : Specifikim I seksionit -Kabllot për mjediset e jashtëm
English
Withdrawn 
2011-09-19 
27 
28 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optike -Pjesa 3 -10 : Kabllot për mjediset e jashtëm -Specifikim I familjes së kabllove optikë të telekomunikacionit të groposur direkt në tokë me tuba
English
Withdrawn 
2017-07-04 
35 
31 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optike -Pjesa 3 -10 : Kabllot për mjediset e jashtëm -Specifikim I familjes së kabllove optikë të telekomunikacionit të groposur direkt në tokë me tuba
English
Withdrawn 
2011-09-19 
25 
26 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optik -Pjesa 3 -12 : Kabllot e brëndshme -Specifikime të detajuara për tubat dhe kabllot optik të telekomunikacionit të groposura direkt në tokë për përdorim në sistemet kabllore të godinave
English
Withdrawn 
2011-09-19 
28 
28 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike -Pjesa 3 -20 : Kabllot për instalime të jashtme -Specifikime të grupit të kabllove optik ajror vetëmbështetës
English
Withdrawn 
2017-07-04 
32 
29 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike -Pjesa 3 -20 : Kabllot për instalime të jashtme -Specifikime të grupit të kabllove optik ajror vetëmbështetës
English
Withdrawn 
2011-09-19 
23 
25 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optik -Pjesa 3 -21 : Kabllot e brëndshëm -Specifikime të detajuara për kabllot ajror optik të telekomunicacionitvetëmbështetës për përdorim në sistemet kabllore të ndërtesave
English
Withdrawn 
2011-09-19 
27 
28 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike -Pjesa 3 -30 : Kabllot për instalime të jashtme Specifikime të grupit të kabllove optik të telekomunikacionit për zbatime bregdetare, në liqene dhe në kapërcim lumenjsh
English
Published 
2017-07-04 
55 
38 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike -Pjesa 3 -30 : Kabllot për instalime të jashtme Specifikime të grupit të kabllove optik të telekomunikacionit për zbatime bregdetare, në liqene dhe në kapërcim lumenjsh
English
Withdrawn 
2011-09-19 
42 
34 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike Pjesa 3 -50 : Kabllot për instalime të jashtme -Specifikime të grupit të kabllove të tubacioneve të gazit dhe nënkalimeve për instalim me fryrje dhe/ose me shtyrje/tërheqje në tubacionet e gazit
English
Withdrawn 
2011-09-19 
42 
34 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike Pjesa 3 -60 : Kabllot për instalime të jashtme Specifikime të grupit të kabllove të tubacioneve te ujit të pijshëm dhe nënkalimeve për instalim me fryrje dhe/ose me shtytje/tërheqje/zhytje në tubacionet e ujit të pijshëm
English
Withdrawn 
2011-09-19 
23 
25 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optike -Pjesa 4 : Specifikim I seksionit -Kabllot optikë ajror për gjatë linjave elektrike
English
Withdrawn 
2011-09-19 
36 
32 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike Pjesa 4 -10 : Kabllot optik ajror përgjatë linjave të energjisë elektrike -Specifikime të grupit për OPGW (Përcjellësi optik i tokëzimit)
English
Withdrawn 
2011-09-19 
31 
29 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike Pjesa 5 : Specifikim i seksionuar -Kabllim me mikro kanale për instalim me fryrje
English
Published 
2015-06-24 
37 
32 € 
PDF
Blej
Kabllo me fibra optike-Pjesa 5-20: Specifikim i familjes-Njësit e fibrave me mikrokanal për përdorim në mjedise të jashtme, mikrokanal dhe mikrokanal i mbrojtur për instalim me fryrje