Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 60794-2-20:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 60794-2-20:2015
SK EN 60794-2-20:2015
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 31
Publikuar: 2015-06-24
I tërhequr: 2023-03-23
Regjistri Kombëtar: 137/2015
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 60794-2-20:2010
CLC/TC 86A
Çmim: 29 €Titulli Shqip

Kabllo me fibra optike-Pjesa 2-20: Kabllot për përdorim të brendshëm-Specifikime të familjes për kabllot optike me shumë fibra

Titulli Anglisht

Optical fibre cables - Part 2-20: Indoor cables - Family specification for multi-fibre optical distribution cables

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

IEC 60794-2-20:2008(E) is part of the IEC 60794 family specification covering multi-fibre optical distribution cables for indoor use. The requirements of the sectional specification IEC 60794-2 are applicable to cables covered by this standard. The main changes from the previous edition include: - cable crushto be measured both during and after load; - cable torsion test length parameter correlated to cable outer diameter; - cable description and construction blank detail specification annexes; - MICE environment blank detail specification is addressed in Annex B.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2011-09-19 
37 
32 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optike -Pjesa 1 -1 : Specifikime të përgjithëshme -Të përgjithëshme
English
Withdrawn 
2011-09-19 
101 
51 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optike -Pjesa 1 -2 : Specifikime të përgjithëshme -Procedurat bazë të provës së kabllove optikë
English
Withdrawn 
2015-06-24 
19 
23 € 
PDF
Blej
Kabllo me fibra optike-Pjesa 1-20: Specifikime të përgjithshme-Procedurat bazë të provave të kabllove optik-Të përgjithshme dhe përkufizimet
English
Withdrawn 
2011-09-19 
11 
17 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optike -Pjesa 2 : Kabllot për mjediset të brendëshme -Specifikim I seksionit
English
Withdrawn 
2011-09-19 
23 
25 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optik Pjesa 2 -11 : kabllot e brëndshëm Specifikime të detajuara për kabllot njëfish dhe dyfish për përdorim në sistemet kabllore të godinave
English
Withdrawn 
2011-09-19 
22 
25 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optik Pjesa 2 -21 : Kabllot e brëndshëm -Specifikime të detajuara për kabllot optik me shumë fibra të shpërndarjes për përdorim në sistemet kabllore të ndërtasave
English
Withdrawn 
2011-09-19 
27 
28 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike Pjesa 2 -30 : Kabllot për instalim të brendshëm -Specifikime të grupit të kabllove tip shirit
English
Withdrawn 
2017-07-04 
31 
29 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike Pjesa 2 -30 : Kabllot për instalim të brendshëm -Specifikime të grupit të kabllove tip shirit
English
Withdrawn 
2011-09-19 
24 
26 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optik Pjesa 2 -31 : Kabllot e brëndshëm -Specifikime të detajuara për kabllot me fibra optik në formë shiritash për përdorim në sistemet kabllore të ndërtesave
English
Published 
2011-09-19 
19 
23 € 
PDF
Blej
Kabllo me fibër optike Pjesa 2 -40 : Kabllo me fibër optike për përdorim të brendshëm Specifikim i familjes për kabllo me fibër A4
English
Published 
2011-09-19 
31 
29 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike Pjesa 2 -41 : Kabllot për instalim të brendshëm -Specifikim produkti për fibrat e zbutura A4 simpleks dhe dupleks
English
Published 
2011-09-19 
34 
31 € 
PDF
Blej
Kabllo me fibër optike Pjesa 2 -42 : Kabllo me fibër optike për përdorim të brendshëm Specifikimi i produktit për kabllo simpleks dhe dupleks me fibër A4
English
Withdrawn 
2011-09-19 
40 
32 € 
PDF
Blej
Kabllo me fibër optike Pjesa 2 -50 : Kabllo për përdorim të brendshëm Specifikim i familjes për kabllo simpleks dhe dupleks për përdorim në asemblimet e kabllove të bashkuar në fund
English
Withdrawn 
2011-09-19 
33 
31 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optike -Pjesa 3 : Specifikim I seksionit -Kabllot për mjediset e jashtëm
English
Withdrawn 
2017-07-04 
44 
34 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optike -Pjesa 3 : Specifikim I seksionit -Kabllot për mjediset e jashtëm
English
Withdrawn 
2011-09-19 
27 
28 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optike -Pjesa 3 -10 : Kabllot për mjediset e jashtëm -Specifikim I familjes së kabllove optikë të telekomunikacionit të groposur direkt në tokë me tuba
English
Withdrawn 
2017-07-04 
35 
31 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optike -Pjesa 3 -10 : Kabllot për mjediset e jashtëm -Specifikim I familjes së kabllove optikë të telekomunikacionit të groposur direkt në tokë me tuba
English
Withdrawn 
2011-09-19 
25 
26 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optik -Pjesa 3 -12 : Kabllot e brëndshme -Specifikime të detajuara për tubat dhe kabllot optik të telekomunikacionit të groposura direkt në tokë për përdorim në sistemet kabllore të godinave
English
Withdrawn 
2011-09-19 
28 
28 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike -Pjesa 3 -20 : Kabllot për instalime të jashtme -Specifikime të grupit të kabllove optik ajror vetëmbështetës
English
Withdrawn 
2017-07-04 
32 
29 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike -Pjesa 3 -20 : Kabllot për instalime të jashtme -Specifikime të grupit të kabllove optik ajror vetëmbështetës
English
Withdrawn 
2011-09-19 
23 
25 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optik -Pjesa 3 -21 : Kabllot e brëndshëm -Specifikime të detajuara për kabllot ajror optik të telekomunicacionitvetëmbështetës për përdorim në sistemet kabllore të ndërtesave
English
Withdrawn 
2011-09-19 
27 
28 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike -Pjesa 3 -30 : Kabllot për instalime të jashtme Specifikime të grupit të kabllove optik të telekomunikacionit për zbatime bregdetare, në liqene dhe në kapërcim lumenjsh
English
Published 
2017-07-04 
55 
38 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike -Pjesa 3 -30 : Kabllot për instalime të jashtme Specifikime të grupit të kabllove optik të telekomunikacionit për zbatime bregdetare, në liqene dhe në kapërcim lumenjsh
English
Withdrawn 
2011-09-19 
42 
34 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike Pjesa 3 -50 : Kabllot për instalime të jashtme -Specifikime të grupit të kabllove të tubacioneve të gazit dhe nënkalimeve për instalim me fryrje dhe/ose me shtyrje/tërheqje në tubacionet e gazit
English
Withdrawn 
2011-09-19 
42 
34 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike Pjesa 3 -60 : Kabllot për instalime të jashtme Specifikime të grupit të kabllove të tubacioneve te ujit të pijshëm dhe nënkalimeve për instalim me fryrje dhe/ose me shtytje/tërheqje/zhytje në tubacionet e ujit të pijshëm
English
Withdrawn 
2011-09-19 
23 
25 € 
PDF
Blej
Kabllot me fibra optike -Pjesa 4 : Specifikim I seksionit -Kabllot optikë ajror për gjatë linjave elektrike
English
Withdrawn 
2011-09-19 
36 
32 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike Pjesa 4 -10 : Kabllot optik ajror përgjatë linjave të energjisë elektrike -Specifikime të grupit për OPGW (Përcjellësi optik i tokëzimit)
English
Withdrawn 
2011-09-19 
31 
29 € 
PDF
Blej
Kabllo të fibrave optike Pjesa 5 : Specifikim i seksionuar -Kabllim me mikro kanale për instalim me fryrje
English
Published 
2015-06-24 
42 
34 € 
PDF
Blej
Kabllo me fibra optike-Pjesa 5-10: Specifikim i familjes-Kabllo me fibra optike me mikrokanal për përdorim në mjedise të jashtme, mikrokanal dhe mikrokanal i mbrojtur për instalim me fryrje
English
Published 
2015-06-24 
37 
32 € 
PDF
Blej
Kabllo me fibra optike-Pjesa 5-20: Specifikim i familjes-Njësit e fibrave me mikrokanal për përdorim në mjedise të jashtme, mikrokanal dhe mikrokanal i mbrojtur për instalim me fryrje