Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13209-1:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13209-1:2015
SK EN 13209-1:2015
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 24
Publikuar: 2015-05-12
I tërhequr: 2024-02-28
Regjistri Kombëtar: 135/2015
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13209-1:2004
CEN/TC 252
Çmim: 26 €Titulli Shqip

Artikuj të kujdesit dhe që përdoren nga fëmijët - Transportuesit e fëmijëve - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e proves - Pjesa 1: Transportues në formë kuadrati

Titulli Anglisht

Child use and care articles - Baby carriers - Safety requirements and test methods - Part 1: Framed back carriers

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This part of prEN 13209 specifies the safety requirements and test methods for child back carriers with framed support. These framed carriers are intended for children who can sit unaided (approximately 6 months of age) and are designed to be attached to a carer''s torso allowing a "hands free operation" when standing and/or walking.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2023-07-17 
23 
25 € 
PDF
Blej
Artikuj të kujdesit dhe të përdorimit për fëmijë - Mbajtëse të bebeve - Kërkesat e sigurisë dhe metoda prove