Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13200-1:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13200-1:2015
SK EN 13200-1:2015
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 34
Publikuar: 2015-05-12
I tërhequr: 2022-03-22
Regjistri Kombëtar: 387/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13200-1:2012
CEN/TC 315
Çmim: 31 €Titulli Shqip

Lehtësira për spektatorin - Karakteristika të përgjithshme për fushën e pamjes së spektatorit

Titulli Anglisht

Spectator facilities - Part 1: General characteristics for spectator viewing area

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies design and management requirements for spectator facilities at permanent or temporary entertainment venues including sport stadia, sport halls, indoor and outdoor facilities for the purpose of enabling their functionality. This European Standard is not applicable to other permanent venues such as theatres, cinemas, opera houses, auditoriums, lecture halls and similar places where persons congregate. NOTE Provisions for media facilities are not included in this standard.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2014-09-08 
34 
31 € 
PDF
Blej
Lehtësira për spektatorin-Pjesa 1: Karakteristika të përgjithshme për fushën e pamjes së spektatorit
English
Withdrawn 
2014-09-08 
26 
26 € 
PDF
Blej
Lehtësira për spektatorët-Pjesa 4: Stolat-Karakteristikat e produkteve
English
Withdrawn 
2015-05-12 
26 
26 € 
PDF
Blej
Lehtësira për spektatorët - Pjesa 4: Stolat - Karakteristikat e produkteve
English
Published 
2014-09-10 
20 
23 € 
PDF
Blej
Paisjet e spektatorit -Pjesa 5 : Vendet per teleskop
English
Withdrawn 
2015-05-12 
20 
23 € 
PDF
Blej
Lehtësira për përdoruesit - Çadra (të çmontueshme) të përkohshme