Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13089:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13089:2015
SK EN 13089:2015
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 17
Publikuar: 2015-05-12
I tërhequr: 2019-01-22
Regjistri Kombëtar: 255/2019
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13089:2011
CEN/TC 136
Çmim: 22 €Titulli Shqip

Pajisjet për ngjitje në mal - Vegla për akull - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës

Titulli Anglisht

Mountaineering equipment - Ice-tools - Safety requirements and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies safety requirements and test methods for ice-tools for use in mountaineering including climbing, and as a buried anchor for protection against falls.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2018-12-31 
16 
20 € 
PDF
Blej
Pajisje alpinizimi për ngjitje në mal - Mjetet e akullit - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës