Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1129-1:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1129-1:2015
SK EN 1129-1:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 8
Publikuar: 2015-05-12
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1129-1:1995
CEN/TC 207
Çmim: 13 €Titulli Shqip

Mobilje - Krevatet që palosen - Kërkesat e sigurisë dhe prova - Pjesa 1: Kërkesat e sigurisë

Titulli Anglisht

Furniture - Foldaway beds - Safety requirements and testing - Part 1: Safety requirements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This part of the prEN 1129-1 specifies requirements relating to the safety and the strength of foldaway beds for domestic use. The standard also deals with strength of wall fastenings where applicable. This standard does not specify the properties of the materials or electrical equipment used in the construction of foldaway beds. Folding beds, camping beds, convertible beds/chairs or settees are not covered by this standard.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2015-05-12 
10 
15 € 
PDF
Blej
Mobilje - Krevatet që palosen - Kërkesat e sigurisë dhe prova - Pjesa 2: Metodat e provës