Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1069-2:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1069-2:2015
SK EN 1069-2:2015
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 42
Publikuar: 2015-05-12
I tërhequr: 2020-10-01
Regjistri Kombëtar: 327/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1069-2:2010
CEN/TC 136
Çmim: 34 €Titulli Shqip

Pajisjet për alpinizëm - Shiritat - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës

Titulli Anglisht

Water slides - Part 2: Instructions

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard is applicable to water slides as defined in EN 1069 1:2010, 3.3. This European Standard establishes the instructions for use, operation and maintenance as well as the documentation and commissioning of water slides.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2015-05-12 
56 
38 € 
PDF
Blej
Kanale shkarkimi uji - Pjesa 1: Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës