Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1069-1:2015/AC:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1069-1:2015/AC:2015
SK EN 1069-1:2015/AC:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 56
Publikuar: 2015-05-12
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Çmim: 38 €Titulli Shqip

Kanale shkarkimi uji - Pjesa 1: Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës

Titulli Anglisht

Water slides - Part 1: Safety requirements and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Asnjë informacion i shtuar.

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2015-05-12 
42 
34 € 
PDF
Blej
Pajisjet për alpinizëm - Shiritat - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës