Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1065-1:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1065-1:2015
SK EN 1065-1:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 36
Publikuar: 2015-05-12
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Çmim: 32 €Titulli Shqip

Kundrambështetëset teleskopike prej çeliku , të rregjistrueshme - Specifikime të produktit - Projektimi dhe vlerësimi me anë të llogaritjes dhe provat

Titulli Anglisht

Adjustable telescopic steel props - Product specifications, design and assessment by calculation and tests

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Asnjë informacion i shtuar.

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.