Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1023-2:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1023-2:2015
SK EN 1023-2:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 6
Publikuar: 2015-05-12
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1023-2:2000
CEN/TC 207
Çmim: 12 €Titulli Shqip

Mobilje zyre - Tavolinat e punës - Pjesa 2: Kërkesat e sigurisë mekanike

Titulli Anglisht

Office furniture - Screens - Part 2: Mechanical safety requirements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This part of EN 1023 specifies the mechanical safety requirements of office screens which are divided into general safety requirements and structural safety requirements.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.