Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1271:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1271:2015
SK EN 1271:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 21
Publikuar: 2015-05-12
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1271:2014
CEN/TC 136
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Pajisjet e fushës së lojës - Pajisjet e volejbollit - Kërkesat funksionale dhe të sigurisë , metodat e provës

Titulli Anglisht

Playing field equipment - Volleyball equipment - Functional and safety requirements, test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies the functional requirements (see Clause 3) and the safety requirements (see Clause 4) for volleyball equipment. This European Standard is applicable to 2 types and 5 classes of volleyball equipment (see 3.2) which are used indoors and outdoors. This European Standard is not applicable to beach volleyball. This European Standard does not cover umpire stand (for the 1st official referee).

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.