Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TS 15122:2015

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TS 15122:2015
DS CEN/TS 15122:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 10
Publikuar: 2015-05-12
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TS 15122:2005
CEN/TC 217
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Sipërfaqet e fushave sportive - Përcaktimi i qëndrueshmërisë së fushave sportive sintetike me ndikim të përsëritur

Titulli Anglisht

Surfaces for sports areas - Determination of resistance of synthetic sports surfaces to repeated impact

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This Technical Specification describes a method for the determination of the resistance of a synthetic sports surface to repeated impacts.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.