Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/TR 16041:2015

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/TR 16041:2015
DS CEN/TR 16041:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 13
Publikuar: 2015-05-12
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN/TR 16041:2010
CEN/TC 333
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Biçikleta - Përgjigjet e kërkesave për intepretimin e EN 14764

Titulli Anglisht

Bicycles - Replies to requests for interpretation of EN 14764

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

The purpose of this Technical Report is to provide replies to requests for interpretations of EN 14764:2005, City and trekking bicycles - Safety requirements and test methods.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.