Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 15490:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 15490:2015
SK EN 15490:2015
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 12
Publikuar: 2015-01-21
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 15490:2007
CEN/TC 19
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Etanoli si përzierës i benzinës-Përcaktimi i pHe

Titulli Anglisht

Ethanol as a blending component for petrol - Determination of pHe

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard describes a procedure for the determination of acid strength, as a pHe value, of ethanol to be used as a blend component for gasoline. NOTE For the purposes of this European Standard, the term “% (V/V)” is used to represent the volume fraction.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.