Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13016-2:2015

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13016-2:2015
SK EN 13016-2:2015
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 16
Publikuar: 2015-01-21
I tërhequr: 2018-02-13
Regjistri Kombëtar: 131/2015
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13016-2:2000
CEN/TC 19
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Produkte të lëngëta nafte-Presioni i avullit-Pjesa 2: Përcaktimi i presionit absolut të avullit (AVP) ndërmjet temperaturave 400C dhe 1000C

Titulli Anglisht

Liquid petroleum products - Vapour pressure - Part 2: Determination of absolute vapour pressure (AVP) between 40°C and 100°C

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies a method for the determination of absolute vapour pressure of liquid petroleum products at elevated temperatures. The conditions used in the test described in this standard are a vapour to liquid ratio of 3:2 and an initial injection temperature of 37,8°C or 31,0°C. The method described is suitable for testing air-saturated samples that exert an air saturated vapour pressure of between 50 kPa and 500 kPa at temperatures between 40°C and 100°C.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 13016-2:2018 replaces SK EN 13016-2:2015 - 2016-07-22
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2007-05-31 
13 
18 € 
PDF
Blej
Produkte të lëngëta nafte -Presioni i avullit -Pjesa 1 : Përcaktimi i presionit të avullit të ngopur në ajër
English
Published 
2022-08-16 
18 
22 € 
PDF
Blej
Produkte të lëngëta të naftës - Tensioni i avujve - Pjesa 1: Përcaktimi i tensionit të avujve të ngopur të ajrit (ASVP) dhe llogaritja e tensionit të avujve të thatë ekujvalent (DVPE)
English
Published 
2018-05-08 
16 
20 € 
PDF
Blej
Produkte të lëngëta nafte-Presioni i avullit-Pjesa 2: Përcaktimi i presionit absolut të avullit (AVP) ndërmjet temperaturave 400C dhe 1000C