Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 14939:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 14939:2014
SK EN ISO 14939:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 18
Publikuar: 2014-12-15
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 14939:2001
CEN/TC 327
Çmim: 22 €Titulli Shqip

Produkte ushqimore për kafshë – Përcaktimi i përmbajtjes së carbadoksit- Metoda HPLC (ISO 14939:2001)

Titulli Anglisht

Animal feeding stuffs - Determination of carbadox content - Method using high-performance liquid chromatography (ISO 14939:2001)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This International Standard specifies a high-performance liquid chromatographic (HPLC) method for the determination of the carbadox content in premixtures and animal feeding stuffs. The method is applicable to animal feeding stuffs with a mass fraction of carbadox of 0,5 mg/kg (limit of quantification) to 100 mg/kg, and to premixtures with a mass fraction of carbadox up to 10 %. The lower limit of detection is 0,1 mg/kg. NOTE 1 For animal feeding stuffs the mass fraction of carbadox is expressed in milligrams per kilogram, and for premixtures as a percentage by mass. NOTE 2 Carbadox is a chemotherapeuticum belonging to the quinoxaline group. Carbadox is used as a growth-promoting feed additive for piglets.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.