Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 16484-6:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 16484-6:2014
SK EN ISO 16484-6:2014
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 569
Publikuar: 2014-11-24
I tërhequr: 2022-04-07
Regjistri Kombëtar: 130/2014
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 16484-6:2014
CEN/TC 247
Çmim: 97 €Titulli Shqip

Sistemet e automatizimit dhe të kontrollit në ndërtim -Pjesa 6:Prova e komformitetit të komunikimit të të dhënave (ISO 16484-6:2014)

Titulli Anglisht

Building automation and control systems (BACS) - Part 6: Data communication conformance testing (ISO 16484-6:2014)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 16484-6:2014 defines a standard method for verifying that an implementation of the BACnet protocol provides each capability claimed in its Protocol Implementation Conformance Statement (PICS) in conformance with the BACnet standard. ISO 16484-6:2014 provides a comprehensive set of procedures for verifying the correct implementation of each capability claimed on a BACnet PICS, including support of each claimed BACnet service, either as an initiator, executor, or both, support of each claimed BACnet object-type, including both required properties and each claimed optional property,support of the BACnet network layer protocol,support of each claimed data link option, andsupport of all claimed special functionality.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2014-11-24 
39 
32 € 
PDF
Blej
Automatizimit i Ndërtimit dhe sistemet e kontrollit -Pjesa 1: Specifikimi i projektit dhe zbatimi (ISO 16484-1:2010)
English
Published 
2014-11-24 
69 
42 € 
PDF
Blej
Sistemet e automatizimit dhe të kontrollit në ndërtim (BACS) -Pjesa 2: Pajisja (ISO 16484-2:2004)
English
Published 
2014-11-24 
86 
48 € 
PDF
Blej
Sistemet e automatizimit dhe të kontrollit në ndërtim (BACS) Pjesa 3: Funksionet (ISO 16484-3:2005)
English
Withdrawn 
2014-11-24 
1044 
131 € 
PDF
Blej
Sistemet e automatizimit dhe të kontrollit në ndërtim -Pjesa 5: Protokolli i komunikimit i të dhënave (ISO 16484-5:2014)
English
Withdrawn 
2014-09-08 
1044 
131 € 
PDF
Blej
Sistemet e automatizimit dhe të kontrollit në ndërtim -Pjesa 5 : Protokolli i komunikimit të të dhënave