Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 16484-1:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 16484-1:2014
SK EN ISO 16484-1:2014
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 39
Publikuar: 2014-11-24
I tërhequr: 2024-03-04
Regjistri Kombëtar: 130/2014
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 16484-1:2010
CEN/TC 247
Çmim: 32 €Titulli Shqip

Automatizimit i Ndërtimit dhe sistemet e kontrollit -Pjesa 1: Specifikimi i projektit dhe zbatimi (ISO 16484-1:2010)

Titulli Anglisht

Building automation and control systems (BACS) - Part 1: Project specification and implementation (ISO 16484-1:2010)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 16484-1:2010 specifies guiding principles for project design and implementation and for the integration of other systems into the building automation and control systems (BACS). ISO 16484-1:2010 specifies the phases required for the BACS project, including: design (determination of project requirements and production of design documents including technical specifications), engineering (detailed function and hardware design), installation (installing and commissioning of the BACS), and completion (handover, acceptance and project finalization). ISO 16484-1:2010 also specifies the requirements for as-built documentation and training. ISO 16484-1:2010 is not applicable to operation and maintenance, nor is it applicable to retro or continuous commissioning, including a commissioning authority.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2014-11-24 
69 
42 € 
PDF
Blej
Sistemet e automatizimit dhe të kontrollit në ndërtim (BACS) -Pjesa 2: Pajisja (ISO 16484-2:2004)
English
Published 
2014-11-24 
86 
48 € 
PDF
Blej
Sistemet e automatizimit dhe të kontrollit në ndërtim (BACS) Pjesa 3: Funksionet (ISO 16484-3:2005)
English
Withdrawn 
2014-11-24 
1044 
131 € 
PDF
Blej
Sistemet e automatizimit dhe të kontrollit në ndërtim -Pjesa 5: Protokolli i komunikimit i të dhënave (ISO 16484-5:2014)
English
Withdrawn 
2014-11-24 
569 
97 € 
PDF
Blej
Sistemet e automatizimit dhe të kontrollit në ndërtim -Pjesa 6:Prova e komformitetit të komunikimit të të dhënave (ISO 16484-6:2014)
English
Withdrawn 
2014-09-08 
1044 
131 € 
PDF
Blej
Sistemet e automatizimit dhe të kontrollit në ndërtim -Pjesa 5 : Protokolli i komunikimit të të dhënave