Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1073-1:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1073-1:2014
SK EN 1073-1:2014
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 12
Publikuar: 2014-09-30
I tërhequr: 2018-05-31
Regjistri Kombëtar: 231/2018
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1073-1:1998
CEN/TC 162
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Veshje mbrojtëse kundra ndotjes radioaktive -Pjesa 1 : Kërkesat dhe metodat e provës për veshjet mbrojtëse me ajrosje (ventilim), kundra ndotjes radioaktive grimcor

Titulli Anglisht

Protective clothing against radioactive contamination - Part 1: Requirements and test methods for ventilated protective clothing against particulate radioactivate contamination

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies the requirements and test methods for ventilated protective clothing protecting the wearer against particulate radio-active contamination. This European Standard does not apply for the protection against ionizing radiation and the protection of patients against contamination with radioactive substances by diagnostical and/or therapeutical measures.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

SK EN 1073-1:2019 replaces SK EN 1073-1:2014 - 2016-07-22
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2022-07-21 
35 
31 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse kundër grimcave të përqëndruara në ajër duke përfshirë ndotjen radioaktive - Pjesa 1: Kërkesat dhe metoda prove për veshjet mbrojtëse me ajrosje (ventilim) për mbrojtjen e trupit dhe rrugëve të frymëmarrjes
English
Withdrawn 
2019-03-26 
35 
31 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse kundra ndotjes radioaktive -Pjesa 1 : Kërkesat dhe metodat e provës për veshjet mbrojtëse me ajrosje (ventilim), kundra ndotjes radioaktive grimcor
English
Published 
2013-05-13 
14 
18 € 
PDF
Blej
Veshje mbrojtëse kundër ndotjes radioaktive - Pjesa 2: Kërkesat dhe metodat e provës për veshjet mbrojtëse jo të ventiluara kundër grimcave të ndotjes radioaktive