Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK ISO 2041:2014

Shtëpi » Standardizim » SK ISO 2041:2014
SK ISO 2041:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 48
Publikuar: 2014-09-10
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO 2041:1975
ISO/TC 108
Çmim: 36 €Titulli Shqip

Vibrim dhe goditje -Fjalori

Titulli Anglisht

Vibration and shock -- Vocabulary

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.