Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK ISO 15261:2014

Shtëpi » Standardizim » SK ISO 15261:2014
SK ISO 15261:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 18
Publikuar: 2014-09-10
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
ISO 15261:2004
ISO/TC 108/SC 6
Çmim: 22 €Titulli Shqip

Sisteme që gjenerojnë vibrim dhe goditje -Fjalori

Titulli Anglisht

Vibration and shock generating systems -- Vocabulary

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.