Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 1991-2:2003/AC:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN 1991-2:2003/AC:2014
SK EN 1991-2:2003/AC:2014
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 177
Publikuar: 2014-09-08
I tërhequr: 2024-02-05
Regjistri Kombëtar: 243/2018
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1991-2:2003
CEN/TC 250
Çmim: 61 €Titulli Shqip

Eurokodi 1 - Veprimet mbi strukturat - Pjesa 2: Ngarkesat nga trafiku mbi urat

Titulli Anglisht

Eurocode 1: Actions on structures - Part 2: Traffic loads on bridges

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Assessment of imposed loads associated with road traffic, pedestrian actions and rail traffic including dynamic effects, centrifugal, braking, acceleration and accidental forces, to be used for the structural design of road, railway and pedestrian/cycle bridges. Guidance on combinations with non-traffic loads and other actions on road and railway bridges, and loads on parapets.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Shënimet

Ky standard kalon me mirror nga KT.Ndërtim në KT. Eurokode.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2014-09-08 
43 
34 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1 : Veprimet mbi strukturat -Pjesa 1 -1 : Veprimet e përgjitheshme -Densitetet, pesha -vetjake, ngarkesat e ushtruara për ndërtesat
English
Published 
2014-09-08 
67 
42 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1 : Veprimet mbi strukturat -Pjesa 1 -2 : Veprimet e përgjithëshme -Veprimet mbi strukturat e ekspozuara ndaj zjarrit
English
Published 
2014-09-08 
67 
42 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1 : Veprimet mbi strukturat -Pjesa 1 -2 : Veprimet e përgjithëshme -Veprimet mbi strukturat e ekspozuara ndaj zjarrit
English
Published 
2020-09-29 
16 
20 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1: Veprimet mbi strukturat-Pjesa 1-3: Veprimet e përgjithshme-Ngarkesat nga dëbora
English
Published 
2014-09-08 
58 
38 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1 : Veprimet mbi strukturat -Pjesa 1 -3 : Veprimet e përgjithëshme -Ngarkesat nga dëbora
English
Published 
2016-05-11 
172 
61 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1: Veprimet mbi strukturat - Pjesa 1-4: Veprimet e përgjithëshme - Veprimet e erës
Albanian
Published 
2016-05-11 
50 
36 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1: Veprimet mbi strukturat - Pjesa 1- 5: Veprimet e përgjithëshme – Veprimet termike
English
Published 
2016-05-11 
40 
32 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1: Veprimet mbi strukturat - Pjesa 1- 6: Veprimet e përgjithëshme - Veprimet gjatë zbatimit të punimeve
English
Published 
2016-05-11 
92 
48 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1: Veprimet mbi strukturat - Pjesa 1-7: Veprimet e përgjithëshme – Veprimet aksidentale
English
Published 
2016-05-11 
57 
38 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1: Veprimet mbi strukturat - Pjesa 3: Veprimet e detyruara nga vinçat dhe makineritë
English
Published 
2016-05-11 
134 
55 € 
PDF
Blej
Eurokodi 1: Veprimet mbi strukturat - Pjesa 4: Siloset dhe depozitat