Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 61881-3:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN 61881-3:2014
SK EN 61881-3:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 43
Publikuar: 2014-07-14
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 61881-3:2012
CLC/SC 9XB
Çmim: 34 €Titulli Shqip

Zbatime hekurudhore -Pajisje të vagonit -Kondensatorët për elektronikën e fuqisë -Pjesa 3 : Kondensatorët elektrik me dy shtresa

Titulli Anglisht

Railway applications - Rolling stock equipment - Capacitors for power electronics - Part 3: Electric double-layer capacitors

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

IEC 61881-3:2012 applies to d.c. electric double-layer capacitors (cell, module and bank) for power electronics intended to be used on rolling stock. It specifies quality requirements and tests, safety requirements, and describes installation and operation information.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2014-07-14 
50 
36 € 
PDF
Blej
Zbatime hekurudhore -Pajisje të vagonit -Kondensatorët për elektronikën e fuqisë -Pjesa 1 : Kondensatorët në formë letre dhe fletësh plastike
English
Published 
2014-07-14 
31 
29 € 
PDF
Blej
Zbatime hekurudhore -Pajisje të vagonit -Kondensatorët për elektronikën e fuqisë -Pjesa 2 : Kondensatorët elektrolitik prej alumini me elektrolit jo të ngurtë