Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 61377-3:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN 61377-3:2014
SK EN 61377-3:2014
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 27
Publikuar: 2014-07-14
I tërhequr: 2024-01-29
Regjistri Kombëtar: 125/2014
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 61377-3:2002
CLC/SC 9XB
Çmim: 28 €Titulli Shqip

Perdorime hekurudhore -Vagonat hekurudhore -Pjesa 3 : Provat e kombinuara te motoreve te rrymes se vazhduar qe ushqehen nga nje shndrrues indirekt dhe sistemet e tyre te kontrollit

Titulli Anglisht

Railway applications - Rolling stock - Part 3: Combined testing of alternating current motors, fed by an indirect convertor, and their control system

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Specifies a) the performance characteristics of electric drives consisting of a convertor, alternating current motors, and the related control system;b) methods of verifying these performance characteristics by tests

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2014-07-14 
49 
36 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë -Materiale rrotulluese -Pjesa 1 : Provimi i kombinuar i motorrëve me rrymë alternative të ushqyer me inverter dhe sistemi i tyre i kontrollit
English
Withdrawn 
2014-07-14 
26 
26 € 
PDF
Blej
Perdorime hekurudhore -Vagoni -Pjesa 2 : Testimi I kombinuar -Motorat terheqes me rryme te vazhduar qe ushqehen me nderprerje dhe kontrolli I tyre