Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 61287-1:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN 61287-1:2014
SK EN 61287-1:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 68
Publikuar: 2014-07-14
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 61287-1:2014
CLC/TC 9X
Çmim: 42 €Titulli Shqip

Zbatime në hekurudhë -Konvertuesit e fuqisë të instaluar në bordin e materialeve rrotulluese -Pjesa 1 : Karakteristikat dhe metodat e provës

Titulli Anglisht

Railway applications - Power converters installed on board rolling stock - Part 1: Characteristics and test methods

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

IEC 61287-1:2014 defines terminology, service conditions, general characteristics and test methods of electronic power converters onboard of rolling stock. This International Standard is applicable to power electronic converters mounted on board railway rolling-stock and intended for supplying traction circuits; auxiliary circuits of power vehicles, coaches and trailers. This edition includes the following main technical changes with regard to the previous edition: it includes updates as necessary in order to meet the current technical state of the art and to improve clarity. It also takes into account generic railway standards as relevant parts of IEC 62497 and IEC 62498.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.