Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 60077-5:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN 60077-5:2014
SK EN 60077-5:2014
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 30
Publikuar: 2014-07-14
I tërhequr: 2024-01-29
Regjistri Kombëtar: 125/2014
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 60077-5:2003
CLC/SC 9XB
Çmim: 29 €Titulli Shqip

Zbatime hekurudhore -Pajisjet elektrike per vagonat -Pjesa 5 : Komponentet elektroteknike per vagonat

Titulli Anglisht

Railway applications - Electrotechnical equipment for rolling stock - Part 5: Electrotechnical components - Rules for HV fuses

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Gives additional or amended rules for high voltage fuses as a supplement to those given by EN 60077-2. States specifically the characteristics of the fuses, their service conditions, the tests to be performed, and the markings.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2014-07-14 
35 
31 € 
PDF
Blej
Zbatime hekurudhore -Pajisjet elektrike per vagonat -Pjesa 2 : Komponentet elektroteknike -Rregulla te pergjithshme
English
Withdrawn 
2014-07-14 
28 
28 € 
PDF
Blej
Zbatime hekurudhore -Pajisjet elektrike per vagonat -Pjesa 4 : Komponentet elektroteknike -Rregulla per qelesat per nderprerjen e qarkut te rrymes alternative