Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 15355:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN 15355:2014
SK EN 15355:2014
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 67
Publikuar: 2014-07-14
I tërhequr: 2019-05-24
Regjistri Kombëtar: 276/2019
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 15355:2008
CEN/TC 256
Çmim: 42 €Titulli Shqip

Zbatime në hekurudhë-Frenimi-Valvolat shperndarëse dhe pajisjet shperndarëse izoluese

Titulli Anglisht

Railway applications - Braking - Distributor valves and distributor-isolating devices

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard applies to distributor valves and distributor-isolating devices. The distributor valves contained in this European Standard are of graduated release type. Direct release types are not included. Functionally they are regarded as not containing relay valves of any type, even if the relay valves are physically an integral part of the distributor valves. This European Standard applies to both distributor-isolating devices mounted separate from the distributor valve and distributor-isolating devices integral with the distributor valve. This European Standard specifies the requirements for the design, testing and quality assurance of distributor valves and distributor-isolating devices. For interoperable freight wagons, these devices which are operated by compressed air according to EN 14198 are assessed according to the respective technical specification of interoperability.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2023-02-15 
64 
42 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë - Frenimi - Valvolat shpërndarëse dhe pajisjet shpërndarëse-izoluese