Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 14535-2:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN 14535-2:2014
SK EN 14535-2:2014
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 29
Publikuar: 2014-07-14
I tërhequr: 2023-03-06
Regjistri Kombëtar: 125/2014
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 14535-2:2011
CEN/TC 256
Çmim: 28 €Titulli Shqip

Zbatime në hekurudhë -Disqet frenues për vagon në hekurudhë -Pjesa 1 : Disqet frenues të montuar në rrotë, përmasat dhe kërkesat e cilësisë

Titulli Anglisht

Railway applications - Brake discs for railway rolling stock - Part 2: Brake discs mounted onto the wheel, dimensions and quality requirements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies requirements to be met for the design, dimensions, performance and testing of the brake disc. This European Standard applies to brake discs mounted onto the wheel, including the wheel web or wheel hub of railway rolling stock. For each discrete unit so fitted, one or more disc brake rings, each having one friction face, may be deployed. This European Standard applies to discs designed to be fitted to rail vehicles used on the main national net-works, urban networks, underground railways, trams, private networks (regional railways, company railways, etc.). In addition to the common requirements, this European Standard also requires the items detailed in Clause 5 to be documented. For compliance with this European Standard, both the common requirements and the documented items need to be met.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

SK EN 14535-2:2023 replaces SK EN 14535-2:2014 - 2021-12-17
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2014-07-14 
31 
29 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë-Disqet frenues për vagon në hekurudhë-Pjesa 1: Disqet frenues të presuar ose të tkurrura në aksin ose boshtin e drejtimit, përmasat dhe kërkesat e cilësisë
English
Published 
2023-02-15 
25 
26 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë - Disqe frenash për vagonat hekurudhore - Pjesa 1: Disqe frenash të presuar ose të tkurrura në aksin ose boshtin e drejtimit, përmasat dhe kërkesat e cilësisë