Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 14535-1:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN 14535-1:2014
SK EN 14535-1:2014
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 31
Publikuar: 2014-07-14
I tërhequr: 2020-04-23
Regjistri Kombëtar: 305/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 14535-1:2005
CEN/TC 256
Çmim: 29 €Titulli Shqip

Zbatime në hekurudhë-Disqet frenues për vagon në hekurudhë-Pjesa 1: Disqet frenues të presuar ose të tkurrura në aksin ose boshtin e drejtimit, përmasat dhe kërkesat e cilësisë

Titulli Anglisht

Railway applications - Brake discs for railway rolling stock - Part 1: Brake discs pressed or shrunk onto the axle or drive shaft, dimensions and quality requirements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies requirements for the design, dimensions, performance, and testing of the brake disc, hereafter called "disc". This European Standard applies to discs secured at the axle or drive-shaft of railway rolling stock by a cylindrical or conic tapered interference fit. For each discrete unit so fitted, one or more disc brake rings, each having two axially separated friction faces, may be deployed. This European Standard applies to discs designed to be fitted to rail vehicles used on the main national networks, urban networks, underground railways, trams and private networks (regional railways, company railways etc.). NOTE This European Standard should be used in association with the standards prEN 15328 and CEN/TC 256 N 185 covering disc brake linings.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2023-02-15 
25 
26 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë - Disqe frenash për vagonat hekurudhore - Pjesa 1: Disqe frenash të presuar ose të tkurrura në aksin ose boshtin e drejtimit, përmasat dhe kërkesat e cilësisë
English
Withdrawn 
2014-07-14 
29 
28 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë -Disqet frenues për vagon në hekurudhë -Pjesa 1 : Disqet frenues të montuar në rrotë, përmasat dhe kërkesat e cilësisë