Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13775-2:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13775-2:2014
SK EN 13775-2:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 36
Publikuar: 2014-07-14
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13775-2:2003
CEN/TC 256
Çmim: 32 €Titulli Shqip

Zbatime në hekurudhë -Matja e vagonave të rinj dhe të modifikuar për ngarkimin e mallrave -Pjesa 2 : Vagonat me karkasa per transportin e mallrave

Titulli Anglisht

Railway applications - Measuring of new and modified freight wagons - Part 2: Freight wagons with bogies

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies requirements for measuring freight wagons with bogies. This ensures that the measuring processes are applied in accordance with uniform criteria. It applies to new and modified freight wagons with bogies. Provisions going beyond the scope of these requirements should be agreed upon by the contracting parties involved. The measuring processes relate to the whole or parts of the underframes with or without add-ons if the geometrical structure does not permit anything else. Where appropriate, other measuring methods not specified here are necessary and should be specified in each individual case. This applies as appropriate to bogies.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2014-07-14 
11 
17 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë -Matja e vagonave të rinj dhe të modifikuar për ngarkimin e mallrave -Pjesa 1 : Parimet e matjeve
English
Published 
2014-07-14 
36 
32 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë -Matja e vagonave të rinj dhe të modifikuar për ngarkimin e mallrave -Pjesa 3 : Vagonat me dy grupe rrotash per transportin e mallrave
English
Published 
2014-07-14 
34 
31 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë -Matja e vagonave të rinj dhe e vagonave të modifikuar për të ngarkuar -Pjesa 4 : Karkasa me 2 aksrrota
English
Published 
2014-07-14 
23 
25 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë -Matja e vagonave të rinj dhe të modifikuar për ngarkimin e mallrave -Pjesa 5 : Karkasa me 3 aksrrotat
English
Published 
2014-07-14 
16 
20 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë -Matja e vagonave të rinj dhe e vagonave të modifikuar për të ngarkuar -Pjesa 6 : Vagona për ngarkim të shumëfishtë dhe të nyjëzuar