Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 951:2014

Shtëpi » Standardizim » SK EN 951:2014
SK EN 951:2014
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 6
Publikuar: 2014-06-17
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 951:1998
CEN/TC 33
Çmim: 12 €Titulli Shqip

Fletët e dyerve -Metoda e matjes së lartësisë gjerësisë trashësisë dhe formës katrore

Titulli Anglisht

Door leaves - Method for measurement of height, width, thickness and squareness

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European standard applies to all rectangular door leaves and the measurable parameters of doors of other shapes. This standard specifies the method to be used to measure the dimensions of height, width and thickness, and defects of squareness of door leaves.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.